top of page
  • djessiedejong

Ontdek Cees & Co: Jouw vertrouwde hondenuitlaatservice in Amsterdam

Bijgewerkt op: 7 aug. 2023


De filosofie achter Cees & Co

Cees & Co bestaat uit hondenliefhebbers. Onze kernfilosofie? Elke hond verdient het allerbeste. Dit principe leidt ons in alles wat we doen en geeft vorm aan onze hondenuitlaatservice. Wij geloven dat respect voor de unieke persoonlijkheid en behoeften van elk dier essentieel is.

In onze ogen zijn honden veel meer dan huisdieren. Ze zijn familie. Ze hebben een plek in ons hart en ons leven. Wanneer we met jouw hond wandelen, doen we dat met dezelfde toewijding en zorg die jij zelf zou geven.

We gaan verder dan alleen het uitlaten van jouw hond. We zien het als onze taak om te zorgen voor hun algehele welzijn. Dit betekent dat we zorgen voor mentale stimulatie, sociale interactie en plezier. Want een blije hond is een gezonde hond.

We willen dat jouw hond de vrijheid ervaart om de wereld te verkennen, nieuwe vrienden te maken en gewoon hond te zijn. Dit is de filosofie die ons elke dag drijft. Het is de Cees & Co ervaring.

Bij Cees & Co streven we ernaar om een band op te bouwen met elke hond die we onder onze hoede nemen. We erkennen en vieren hun unieke eigenschappen. Of jouw hond nu houdt van lange, rustige wandelingen of van enthousiast spelen met andere honden, we passen ons aan hun individuele voorkeuren aan.

We begrijpen ook het belang van routine en consistentie voor honden. Daarom zorgen we ervoor dat jouw hond altijd een vertrouwd gezicht ziet tijdens hun wandelingen. Op deze manier zorgen we ervoor dat ze zich veilig en vertrouwd voelen.

Dit is de filosofie van Cees & Co. Een filosofie gebouwd op liefde voor honden, respect voor hun individualiteit en een diepgewortelde toewijding om hen het allerbeste te bieden. Het is deze filosofie die ons onderscheidt en die ons tot jouw vertrouwde hondenuitlaatservice in Amsterdam maakt.


Het team van Cees & Co: Kennis en Passie

Het team achter Cees & Co is meer dan een groep hondenwandelaars. Het zijn toegewijde professionals die een passie voor honden delen. Onze medewerkers hebben een uitgebreide kennis van hondengedrag, gezondheid en welzijn. Ze zijn toegerust om aan de behoeften van elke hond te voldoen.

Bij Cees & Co geloven we in het voortdurend leren en verbeteren van onze vaardigheden. Ons team volgt regelmatig trainingen en workshops om bij te blijven met de nieuwste inzichten op het gebied van hondenverzorging. Zo zorgen we ervoor dat we de beste zorg kunnen bieden.

Een passie voor honden vormt de basis van alles wat we doen. Onze medewerkers houden oprecht van hun werk. Het is deze liefde voor honden die hen motiveert om elke dag weer het beste te geven. Of het nu gaat om het bieden van een stimulerende wandeling, het verzorgen van een zieke hond, of het knuffelen met een angstige pup - onze medewerkers zetten zich volledig in.

Bij Cees & Co is elk teamlid uniek, maar we delen een gemeenschappelijk doel: ervoor zorgen dat elke hond die we onder onze hoede nemen, zich geliefd en verzorgd voelt. We zijn trots op de banden die we met de honden opbouwen en streven ernaar om elke wandeling een positieve ervaring voor hen te maken.

Je kunt erop vertrouwen dat wanneer jouw hond met ons mee is, ze in handen zijn van mensen die hen behandelen alsof ze van hun eigen familie zijn. Dit is het Cees & Co team - een groep deskundige, liefdevolle professionals die er alles aan doen om jouw hond de best mogelijke zorg te bieden.


Onze Wandelroutes: Verkenning Amsterdamse buitengebieden

De wandelroutes van Cees & Co zijn zorgvuldig uitgekozen om jouw hond de meest verrijkende ervaring te bieden. We hebben routes in verschillende delen van Amsterdam, elk met zijn eigen unieke charme. Onze routes omvatten parken, bossen en stedelijke paden, zodat jouw hond kan genieten van een breed scala aan omgevingen.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke wandeling een avontuur is voor jouw hond. Elke wandeling is een kans voor jouw hond om nieuwe geuren te ontdekken, andere honden te ontmoeten en te genieten van de frisse lucht en de natuur.

Naast het verkennen van de natuurlijke schoonheid van Amsterdam, besteden we bij Cees & Co bijzondere aandacht aan de veiligheid tijdens onze wandelingen. Al onze routes zijn getest op veiligheid en we vermijden gebieden met zwaar verkeer of andere potentiële gevaren.

Ook nemen we de tijd om elke hond te leren kennen en kiezen we routes die het best bij hun behoeften en persoonlijkheid passen. Een jonge, energieke hond heeft misschien meer plezier op een lang, avontuurlijk pad, terwijl een oudere hond misschien een kortere, rustigere route prefereert.

Onze wandelroutes zijn meer dan alleen een pad om te bewandelen. Ze zijn een belangrijk onderdeel van de algehele Cees & Co ervaring, ontworpen om jouw hond gelukkig, gezond en voldaan te houden. Elk pad dat we nemen, elke geur die we ontdekken en elk nieuw vriendje dat we ontmoeten, draagt bij aan het welzijn van jouw hond.


De Cees & Co ervaring: Wat ons onderscheidt

Wat de Cees & Co ervaring uniek maakt, is onze toewijding aan het creëren van een vertrouwde en liefdevolle omgeving voor jouw hond. Vanaf het moment dat we jouw hond ontmoeten, streven we ernaar om een band op te bouwen die gebaseerd is op vertrouwen, respect en wederzijds begrip.

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering. We begrijpen dat elke hond uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom passen we onze zorg aan op de individuele behoeften van jouw hond, van hun temperament tot hun favoriete spelletjes.

Ons doel is niet alleen om jouw hond uit te laten, maar om hun dag te verrijken. Of het nu gaat om een spelletje apporteren in het park, een rustige wandeling door de buurt, of gewoon wat knuffeltijd, we zorgen ervoor dat jouw hond de aandacht en zorg krijgt die hij verdient.

Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen de wandeling. We houden je op de hoogte van de ervaringen en avonturen van jouw hond met ons. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw hond in goede handen is en zich volop vermaakt.

De Cees & Co ervaring is meer dan alleen een hondenuitlaatservice. Het is een toegewijd partnerschap, gericht op het welzijn en geluk van jouw hond.


Een overzicht van onze diensten

Bij Cees & Co bieden we een scala aan gespecialiseerde diensten aan die zijn ontworpen om het leven van jou en jouw hond gemakkelijker en aangenamer te maken.

Ochtendwandeling: Onze dag begint vroeg. Iedere werkdag tussen 9:00 en 10:00 uur halen we de honden op voor een verfrissende ochtendwandeling. We zorgen ervoor dat ze de dag beginnen met een positieve noot, vol energie en opgewektheid. Na de wandeling, tussen 12:00 en 13:00 uur, brengen we jouw hond moe maar voldaan weer thuis.

Middagwandeling: Ook in de middag bieden we wandelservices aan. We halen de honden op tussen 13:00 en 14:00 uur en na een heerlijke middagwandeling vol plezier en spelletjes brengen we ze weer thuis tussen 16:00 en 17:00 uur.

Of jouw hond nu behoefte heeft aan een energieke ochtendwandeling of een rustige middagwandeling, Cees & Co heeft de ervaring, de vaardigheden en de passie om de zorg te bieden die jouw hond verdient. Bezoek onze website op www.ceesandcompany.nl om meer te leren over onze diensten en hoe we jou en jouw hond van dienst kunnen zijn.

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page