top of page
613_1440x960_edited.jpg

AMSTERDAM OOST/ DE PIJP

IMG_0137.JPG
Djessie.jpeg

Ontmoet Djessie!

Inmiddels 5 jaar geleden kwam Cees in mijn leven in een periode waar ik nog druk in het bedrijfswereld zat. Vele uren achter mijn bureau, gescheiden van Cees, maakte mij niet gelukkig. 

Na veel wikken en wegen besloot ik een sprong in het diepe te nemen door Cees & Co op te richten. 

 

Nu heb ik niet alleen de leukste baan ter wereld, waarin ik elke dag zorg dat mijn roedel de allertofste dag ooit beleefd, maar ik kan ook nog eens lekker veel quality time doorbrengen met mijn lieve Cees. 

Ik loop ondertussen al drie jaar rond met een aantal prachtige roedels en kan niet wachten op wat de toekomst ons nog meer zal brengen. Wellicht dat ik binnenkort ook met jouw trouwe viervoeter op pad kan!

& Co

WhatsApp Image 2023-02-08 at 18.14.52.jpeg

Ellen

Dag allemaal! Mijn naam is Ellen Groot, ik woon in Amsterdam en werk twee dagen als dogwalker bij Cees & Co! Ik vind de energie van honden iets magisch en ben heel graag in de buurt van deze vrolijke viervoeters! Naast mijn werk bij Cees & Co, ben ik ook hondentrainer en gedragstherapeut voor honden in opleiding.

WhatsApp Image 2023-02-09 at 20.52.00.jpeg

Maud

Ik ben Maud, 24 jaar en het trotse baasje van de 10 jaar oude beagle Moose. Er is geen betere bijbaan voor een hondenliefhebber als ik!

Natalie .jpeg

Natalie

Van jongs af aan heb ik altijd veel liefde voor dieren en de natuur gehad. Op de universiteit heb ik ecologie gestudeerd en gedurende die tijd heb ik ook veel met honden mogen werken. Ik ben blij dat ik een baan heb gevonden waarin ik mijn liefde voor de dieren en het buitenleven kan combineren. Een wandeling met Cees & Co is het leukste dat je viervoeter kan beleven!

Foto Jacinta.jpeg

Jacinta

Mijn hele leven heb ik al een voorliefde voor honden! Zelf heb ik twee hele leuke hondjes; Tommy en Raffie. 

Naast een eigen recruitment bedrijf waar ik veel achter de computer zit, is dankzij Cees & Co een dag per week gevuld met allemaal leuke honden, knuffels, stokken gooien, wandelen en natuur! 

Niks maakt mij gelukkiger dan al die leuke honden de dag van hun leven te bezorgen en lekker te zien rennen en spelen!

Referenties

Jeff Lankhaar - Lou

"Cees & Co is de uitkomst voor onze Berner Lou. Ze is altijd wat terughoudend, maar het geduld, de zorg en het plezier dat de dames van Cees & Co met zich meebrengen heeft Lou helemaal overtuigd. Ze gaat nu kwispelend mee en zelfs achterin in de bench! Wij zijn uiteraard ook erg blij en tevreden met de service en zorg, vooral omdat Lou na het avontuur voldaan uren ligt te snurken."

Jan-Willem Boukema - Boudi

"Betrouwbare & professionele uitlaatservice waar ik op-terug-kan-vallen als het gaat om mijn trouwe viervoeter. Dat vind ik belangrijk en daarom waardeer ik aan Cees & Co met vijf sterren!"

Lan Duong - Arthur

"Onze teckel Arthur gaat elke week met heel veel plezier mee met Cees & Co. Het is fijn dat Cees & Co actief met ons meedenkt over welke groepen goed bij Arthur passen omdat hij niet de makkelijkste hond is. We krijgen bij elke wandeling foto’s en filmpjes doorgestuurd en zien dan hoe blij hij is. Als hij thuiskomt van zijn uitje is hij altijd de meest blije en uitgetelde teckel van het land."

Deel worden van de Amsterdam-Oost roedel? Vul ons formulier in!

Dog's Portrait_edited.png

Aanmelding Cees & Co Amsterdam Oost / de Pijp

Voorkeursdag(en)

Bedankt voor de inzending!

bottom of page