top of page
rita-candeias-nLO52I2Thi4-unsplash_edited.jpg

AMSTERDAM 
OUD ZUID/ NIEUW SLOTEN

oudzuidoudwest.jpg
WhatsApp Image 2023-06-09 at 06.50_edited.jpg

Ontmoet Ad!

Na meer dan 40 jaar in de commerciële en horeca business te hebben gewerkt heb ik het roer afgelopen jaar omgegooid; iets waar ik al een tijd naar uitkeek. Vroeger hadden we altijd honden thuis, maar door een allergie van mijn jongste zoon kon dat niet meer. Toen hij op zichzelf ging wonen, kreeg ik het lege nest syndroom en hebben we een mooie zilveren labrador genomen waar we enorm blij mee zijn.

De liefde en interesse voor honden is nooit weggegaan. Ons familiebedrijf, een horecatent op de Dam, wordt inmiddels gerund door onze zonen Niels en Jesper. Hierdoor heb ik weer de tijd om me te focussen op mijn passie: honden! Wat een plezier om nu mijn liefde voor viervoeters en entrepreneurschap samen te kunnen voegen als franchise partner van Cees & Co.

& Co

WhatsApp Image 2023-02-09 at 20.52.00.jpeg

Maud

Ik ben Maud, 24 jaar en het trotse baasje van de 10 jaar oude beagle Moose. Er is geen betere bijbaan voor een hondenliefhebber als ik!

Referentie

Jacob Gerritsen

"Cees & Co is zowel voor de hond als de baasjes een genot.

Onze Labrador Charlie wordt door Ad 2 a 3 keer per week meegenomen voor een lange wandeling in een fijne, uitbalanceerde roedel op geweldige locaties. 

Ad, een liefhebber waaraan we onze hond (en de sleutels van ons huis) maar wat graag toevertrouwen, stuurt bovendien elke keer een hartverwarmend filmpje dus ook wij kunnen ons geluk niet op.

Wellicht niet de allergoedkoopste in Amsterdam maar prijs/kwaliteit is evengoed onovertroffen. 

 

Dank je wel Cees & Co!"

Deel worden van de Amsterdam Oud-Zuid/Nieuw Sloten roedel? Vul ons formulier in!

Dog's Portrait_edited.png

Aanmelding Cees & Co Amsterdam Oud-Zuid/ Nieuw Sloten

Bedankt voor de inzending!

bottom of page