top of page

AMSTERDAM JORDAAN/
HOUTHAVENS

IMG_0138.JPG
Djessie.jpeg

Ontmoet Djessie!

Inmiddels 5 jaar geleden kwam Cees in mijn leven in een periode waar ik nog druk in het bedrijfswereld zat. Vele uren achter mijn bureau, gescheiden van Cees, maakte mij niet gelukkig. 

Na veel wikken en wegen besloot ik een sprong in het diepe te nemen door Cees & Co op te richten. 

 

Nu heb ik niet alleen de leukste baan ter wereld, waarin ik elke dag zorg dat mijn roedel de allertofste dag ooit beleefd, maar ik kan ook nog eens lekker veel quality time doorbrengen met mijn lieve Cees. 

Ik loop ondertussen al drie jaar rond met een aantal prachtige roedels en kan niet wachten op wat de toekomst ons nog meer zal brengen. Wellicht dat ik binnenkort ook met jouw trouwe viervoeter op pad kan!

& Co

CC_Isabella.jpg

Isabella

Hoi lieve hondenbaasjes! Net als jullie ben ik dol op mijn trouwe viervoeter: Pomme. Samen met haar laat ik met veel liefde en plezier jullie hondjes uit. Voor fijne wandelingen, spelen, maar ook een knuffel en een aai zijn ze bij mij altijd welkom. Tot gauw!

Laima.jpeg

Laima

I am from Canada, where I grew up in a household of veterinarians, constantly immersed in the company and love of animals. For the past decade, I've called Amsterdam home, living here with my Dutch fiancé and our loyal companion, Freddie. After a career in marketing, I decided to pursue my passion and currently studying Acupuncture and Tradition Chinese Medicine. There's nothing better and more fulfilling to me as spending time in nature or strolling along the beach with Freddie by my side. That's why I find immense joy in taking your dogs on adventurous walks every Wednesday, giving them the same happiness I experience in the great outdoors.

Referenties

Sascha Beins - Max

"Wij zijn enorm blij met Cees & Co en onze hond Max heeft de tijd van zijn leven als hij weer wordt opgehaald door 1 van de toppers van Cees  & Co. Eigenaresse Djessie is altijd bereidt om mee te denken en flexibel als ik een dagje wil ruilen. Echt een top uitlaatservice :)!"

Jacobien Viets - Cobus

"Cees & Co is echt super! Heel betrouwbaar, professioneel en altijd vriendelijk. Cobus is altijd door het dolle heen als hij mee mag. Hond blij, baas blij!"

Christiane de Jong - Marli

"Djessie en haar collega’s zijn enorm zorgzaam, lief en betrouwbaar voor Marli onze labradoodle en alle honden die meelopen. Als ze wordt opgehaald staat Marli al te kwispelen bij de deur. En na een lange wandeling afwisselend op het strand of het bos (waarvan wij altijd enthousiaste filmpjes ontvangen) valt ze heerlijk uitgeput in slaap. Meer dan enthousiast zijn wij en we bevelen Cees & Co meer dan van harte aan!"

Deel worden van de Amsterdam Jordaan/ Houthavens roedel? Vul ons formulier in!

Dog's Portrait_edited.png

Aanmelding Cees & Co Amsterdam Jordaan/ Houthavens

Voorkeursdag(en)

Bedankt voor de inzending!

bottom of page