top of page

Franchise partner

Vacature

Ga ondernemen als franchise partner!

 

Cees & Co zoekt franchise partners in heel Nederland om onze honden uitlaatservice verder uit te bereiden. Als partner profiteer je van een bewezen formule. Hierdoor kun je jezelf volledig focussen op de belangrijkste aspecten van ondernemerschap: tevreden viervoeters en klanten.

 

Zoveel kansen in de markt en daarom willen wij graag groeien als organisatie en zijn daarom op zoek naar ondernemers met een persoonlijke en betrokken instelling.

Als franchise organisatie stellen wij onze expertise van de afgelopen jaren ter beschikking en ondersteunen we jou als franchise partner op elk vlak. Je krijgt bovendien intensieve begeleiding; voorafgaand, tijdens en na het starten met de dienstverlening.

 

Doorzettingsvermogen, creativiteit, passie voor de dienst, risico's durven nemen, flexibiliteit, commercieel inzicht en betrouwbaarheid. De belangrijkste ondernemers competenties die wij vragen voor onze nieuwe franchise partners.

 

Voor franchise partners staat de klant en dus de hond centraal. Dit is een voorwaarde om de allerbeste dienstverlening te bieden. Je ziet kansen en pakt die op. Je voldoet aan de vakbekwaamheidseisen en je hebt ervaring om met honden te werken.

 

Ben jij degene waar wij naar op zoek zijn?

Bij Cees & Co bestaat er geen typeprofiel. Je moet niet bang zijn om zelf aan de slag te gaan en je eigen onderneming op te willen starten samen met ons.

Een franchise partner van de Cees & Co formule brengt 100% inzet, motivatie, ondernemerschap, maar vooral liefde voor onze honden. Alleen zo worden iedere dag blije viervoeters thuisgebracht na de fijne wandelingen met ons.

 

Wij zijn op zoek naar jou!

Kun jij je vinden in het profiel wat wij schetsen? Beschik jij over de juiste eigenschappen en heb je de drive om een succesvolle bus te runnen in samenwerking met ons? Vul dan ons franchiseformulier in!

Interesse?

Persoonsgegevens

Algemeen

Werkte je al eerder als zelfstanig ondernemer?
Heb je ervaring in de hondenbranche?
Heb je ervaring met roedelwandelingen?
Ben je in de gelegenheid om vermogen in te brengen?
Heb jezelf een locatie op het oog?
Bedankt voor je bericht!
bottom of page